Dag två

Nu har renoveringsdag två passerat och jag känner mig mycket nöjd med vad vi lyckats åstakomma jag och darling. Vi började med att täcka golvet i hallen och måla väggarna med den omtalade "nikotinfärgen", sen fortsatte vi med samma färg inne i walk in closeten (love that word!!) Vi spacklade hålen i vardagsrummet, mest efter luftgevärskulorna som hyresgästen innan oss sköt in i väggen, fin fin yta på väggarna vill jag lova! Sen kom mamma, Emil och Hugo på lunchbesök och mamma hade köpt med lunch - thaimat! Himskans gott.

Imorgon åker jag med mamma till Arlanda och därifrån tar jag bilen vidare till Uppsala där jag först stannar till på IKEA för att köpa det viktigaste till Lägenheten, typ diskställ osv. Sen åker jag till F&F och spenderar dagen där. På fredag ska jag upp i ottan och sen hjälpa mormor att flytta till sin nya lght. Ska hjälpa henne även på lördag en stund innan jag åker hem igen. Då väntar mer slit i lghten. Phu. Ingen vila här inte. Jag lär blogga från farmor och farfar (F&F). Ha det gött så länge!



Emil, mamma och Hugo, på plats runt "matbordet" i vardagsrummet. Mys!



Här har det spacklats i vardagsrummet, mest där jag slet bort tapeterna - shame on me...



Här är beviset för luftgevärskul-hålen i väggen i vardagsrummet, detta är alltså bara ena väggen... Vi bor i ett getto?



Det ser lite bättre ut i sovrummet när vi röjde undan tapeten som låg över hela golvet. Mycket kvar att göra!



Skrev rent listorna jag och Nils komponerade ihop för några timmar sen. Skönt att ha lite mer ordning och koll på allt! Jag älskar listor!

Puss å natti.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback