Första och andra bakslaget

Ja, eller första och andra bakslaget, jag räknar alltså inte med mina mental breakdowns i detta, då når vi ett par hundra (haha). Nej, jag menar alltså bakslag från Förvaltaren. Vi har nämligen fått allt material vi behövt för att måla skiten lghten och de har typ inte sagt nej till något, tills igår. Jag öppnade mailet från Förvaltaren och såg att de inte har utrymme i budgeten 2010 att spray-måla våra köksluckorna (man måste lämna in dem, man kan inte måla själv om man inte är proffs, vilket jag iofs är nu...). Nähä. Men vi ska höra av oss efter sommaren och se om de kanske kan hjälpa oss då (mer pengar efter semestern?).

Det andra bakslaget är att det inte finns några förråd i föreningen (what?!), det finns inte ett endaste, litet, skitet förråd! Inget system, folk roffar åt sig, sliter ner förrådsnummer, sätter egna hänglås på dem och ställer in sina prylar... Suck. Jävla skit. Förvaltaren ska skicka ut nåt till alla och kräva/be om att var och en beter sig som folk och bara har ett förråd var, eller nåt sånt. Tills dess får vi leva med ca 5-6 kartonger i lghten. Men enligt "felanmälningssnubben" så var det en kille i en etta, som flyttat in nyligen, som hade hela lghten full med kartonger då inte han heller får ett förråd. Stackarn.

Nu måste jag se till att läsa lite kurslitteratur och vid sextiden drar jag till Joanna för middag! Yeey! Helt klart gjort mig förtjänt av det, målade klart köket, konstaterade att jag inte kan måla badrummet med mina 1,66 då badkar och toaletten är ivägen om jag ska nå taket med en pensel från stol, så jag dammsög vardagsrum och kök (+ hall och klädkammare igen) innan jag knä-skurade med borste och trasa (old fashion). Men tjusigt blev det. Önskar mig en dammsugare btw, den vi lånat av Olle är KASS - big time.

Äsch, läsa var det ja.
Ha! Jag kom på att jag hinner inte, måste greja här vid datorn lite och sen måste jag ju göra mig någolunda snygg till ikväll! Tur eller otur...



Igårkväll när jag målat klart tak och väggar i köket!



Idag, när jag målat runt skåpen i köket för sista gången (!), det är ju bra att vi kommer ha de omålade luckorna till allt det nymålade, syns ju inte alls... Hurm.



Välkommen till vår pundarlya, som förvisso börjar likna (och lukta som) en vanlig lght.

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: toraa

tjusigt värre! vad är det för adress? Kram!

Postat av: Emma

TACK!!! :D Jag skickade ett mail med adressen! Kram!

2010-01-27 @ 17:36:58
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback