I'm so exited!

Äsch då, det var tydligen imorgon kl 13.00 som det blir ristat i sten. Så skit samma, jag säger det ändå - jag ska få en lägenhet! Det är en hyresrätt som jag fått tag på för att min mamma är så grym! Det är en 2:a på 50kvm, STORT vardagsrum och stort sovrum med köket emellan och ett badrum med badkar (dock fula svan-klsitermärken på det som jag måste pilla bort - suck). Tyvärr hade det bott en rökare där innan så det luktar ciggarettrök - BLÄ - men som tur är bekostar hyresvärden allt material för att måla om alla väggar och tak i lghten och förhoppningsvis ska lukten försvinna när vi slitit bort tapeterna och målat fint. Det blir alltså jag och Nils som flyttar in där, skönt som tusan att det är en tvåa så man inte sitter på varandra ;) Jag är så pepp! Vi får nycklarna och färgen på måndag och då ska vi börja! Inte för jag har några som helst hantverkar-skills men ändå. Att slita bort äckliga tapeter och spackla (say what?) + lite färg i tak och på väggar kan väl inte vara så komplicerat?! Hoppas det finns några dugliga karlar (någon?) i min närhet som kan ställa upp :) Därför ska jag snart dra och kolla in olika färger, lutar mest åt vitt i vardagsrum, nåt "latte" färgat (den mest ovanliga färgen på fondväggar i Sverige?) i sovrummet och i hallen vet jag inte? Åh jag är så glad!

Hemtentan då? Den har ju tyvärr blivit lidande idag, kommer antagligen inte hinna göra ett smack på den idag. Ska göra det imorgon istället. Punkt. Som en morot är ju att jag måste börja packa så fort den är klar, så då MÅSTE jag ju göra den innan måndag. Hihi. För då får vi börja fixa i nya lyan. Tänk va? Härligt. Äntligen ska jag få flytta hemifrån - igen - för andra gången!

Just! Händer med trevligt ikväll förresten! Nils pappa + hans ena syrra + bror har kommit till Sthlm idag. Splendid! Vi ska ses inne i stan och gå på teater (Boulevard Teatern på Götgatan). Hur jäkla nice som helst! Kultiverat it is. Like it. Men nu måste jag stöka vidare, måste få mamma att åka till färghandlarn snarast!

Puss å hej på er!



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Alina

GRAAAAAAAAAAAAAAATTIS älskade du! Då vill jag komma och hälsa på! <3 <3 <3



vart ligger den by the wahy?

Postat av: Emma

Taaaack gulle! Jag är sååå glad, börjar dock bli lite worried about the renovation... Jag är ju inte direkt född hantverkare.. Ho ho. Hoppas du har det fantastiskt bra, ser ut så om inte annat :) Den ligger på Lidingö inte så långt från där jag bor nu, Emil bor typ på andra sidan vägen så vi är fortfarande nära varandra ;) Puussss!

2010-01-08 @ 23:14:12
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: STYLEMIND

Wihooo vad roligt!!!

Ha ROSA i hallen :) Eller turkos!

Nått upppiggande iallafall...!! KRAM

2010-01-09 @ 22:51:35
URL: http://stylemind.blogg.se/
Postat av: Emma

Jaaa! Eller hur - är hur glad som helst! :D

Hehe, hade varit superfint med rosa - ingen hemlis att jag är svag för den färgen - men jag tror min kära sambo skulle få slag ^^ KRAM

2010-01-09 @ 22:57:09
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback