Ond rygg, snygga(re) väggar

Jäklar vad min rygg gör ont nu! Tur att den började göra ont först när jag tvättade rent rollersarna efter att vi hade målat väggarna och taket med "nikotinfärgen" i vardagsrummet. Det var premiär för mig att måla tak! Jag är grym och mäkta stolt. Men innan vi fick göra något så befriande som att måla stod vi i sovrummet och slet i tapeterna... Jag testade att blötlägga en vägg och resten slet vi utan att blöta, blev kanske lite lättare när man blött 15-20 min innan. Så. Sen kom en målare med andra lasset av våra grejer och sa att vi "gjorde onödigt jobb" med sovrummet och att vi kunde börja måla direkt i vardagsrummet istället med "nikotinfärgen". Jaja. Så det gjorde vi. Känns lite bättre att ha fått måla lite och vi behövde tydligen inte tvätta först heller! Grymt. Hoppas det är rätt bara... Men vi får lita på den här målaren helt enkelt. Annars har vi täckt golv och tagit bort lister. Hejja oss! Vi rockar!

Imorgon målar vi hall, förråd och badrum till att börja med. Lessen att det blir bara renoverings-blogg nu, men det är ju det jag pysslar med så så får det bli! :) Här är några bilder.

Hej hej och godnatt!



Nils tar bort listerna runt dörröppningarna, här i vardagsrummet...



Man ser iaf en smakprov på hur väggen såg ut innan den rökande ligisten flyttade in. Sa jag att han tydligen skjutit med luftgevär på väggarna i vardagsrummet? Nä för det har han. Märkligt att han åkte ut kan man tycka...



Vår hall och rakt fram är förråd/klädkammare.



Här ser vi ett smakprov på alla olika tapeter som fanns i sovrummet. Jäkla hästjobb alltså. Till höger är köket.



Här har vi målat klart med den vita "nikotinfärgen" i hela vardagsrummet. Listerna ska bli helvita sen så vi kladdade lite på dem också. Tacka gudarna för Olles lampa, vi stängde av elen i nästan hela lägenheten utom köket när vi tog bort eluttag osv.



Syns inte så bra som i verkligheten, men i fönsterfodrerna är det inte målat eller tvättat än medan väggarna har fått en helt annan färg än innan (rökgul). Åh. Mer vitt på det och det kommer bli såå fint!!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: STYLEMIND

VAD KUL att du ska bli sambo!

Jag fullkomnligt älskar sånt där lägenhetspyssel även om det är jobbigt också.

Vad ska ni ha för färg i hallen nudå? hihi



Kram


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback