På det stora hela: riktigt nöjd

Jag kan med väldigt mycket sanning säga att hallen och vardagsrummet är så gott som klart! Hur fantastiskt är inte det?! Jag målade först hela förådet med vanlig vit färg ovanpå nikotinfärgen + takfärg, sen tvättade jag hyllan där inne och smetade på ett lager snickerigrundfärg. Sen kom två snubbar (klart jag öppna dörren utan att titta i titthålet...) och lämnade lite färg, bytte efternamnslappen på min dörr och sa att de fixat lampknappen, brevinkastet och dörren på morgonen - jippie!

... Så jag satte igång med att måla hallen för andra (trejde med nikotinfärgen) och sista gången (härligt att kunna säga sista). Efter det ringde jag lillebror Emil och sa att han måste komma och rycka ner maskeringstejpen i taket i hallen innan färgen torkar helt. Han kom snällt och dessutom hade han med sig thaimat! Det är riktig syskonkärlek det! (Ska inte glömma bort att när lillasyster Maja kom och kollade in lghten första gången hade hon med sig chokladbollar hon gjort kvällen innan <3) När vi käkat och spekulerat lite inför morgondagens göromål i lghten började jag måla vardagsrummet för andra (tredje med nikotinfärgen) och sista gången. Less var jag, men snyggt blev det!

Imorgon ska Emil komma och hjälpa mig på eftermiddagen - skönt. Nils pluggar på med hemtentan (hejja, hejja!) så jag tar i bäst jag kan med mina 166 cm, måste säga att lite längre armar skulle göra susen emellanåt, men jag gissar att jag kommer få schyssta muskler ;) Imorgon siktar jag på att bli klar med hall och vardagsrum, tvätta lister, tvätta lister och måla golvlister, dammsuga golv och så. Sen kan man ju typ flytta in! Eller ja, köket ska göras klart och ett sista lager färg på hyllan i walk in closeten ska på och garderoben där inne ska också få en omgång med vit färg. Sovrummet kan vi ju bara stänga dörrarna till och låtsas att vi har en etta istället ^^

Nu blir det till att sova! En sak bara, mamma tog en sväng på IKEA i Uppsala idag när hon åkte dit idag och fick med sig bl a en möbel till hallen och en stekpanna för 25kr. Härligt!

Go'natt!



Audrey Hepburn Breakfast at Tiffanys - ♥

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback