Shut up, just shut up

Jaaaha. Somnade halv tio eller så igår kväll - SKÖNT. Var så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna en sekund till. Vaknade kl 9 av alarmet, men snoozade till kl 11 istället. Skönt det med. Första tanken när jag vaknade: "Inte ägg och bacon, inte ägg och bacon... Eeekh" Men käkar man inte kolhydrater finns det ingen återvändå. Måste komma på nåt annat jag kan käka till frukost imorgon, har nog tröttnat på ägg - efter två dagar?! - och yoghurt är inte okej än vad jag vet. I-landsproblem big time.

Vidare. Jag har som mål att svara på en fråga till på hemtentan innan dagen är slut. Basta. Men mitt rum ser ut som en knarkarkvart (mammas sambos uttryck - pyttsan!) så det är väl dags. Och det känns faktiskt jäkligt bra om man tänker på att plugga är alternativet. Jupp. Kaffet har nog kickat in så jag är PEPP! En dusch på det blir tipp.

[ ] Städa i garderoben och hitta nya kombinationer och outfits - orka!
[ ] Tvätta - upptaget i tvättstugan
[X] Damma av hyllor och fönsterbrädan
[X] Vika min rena tvätt (snark!)
[X] Gömma saker under trappen (funkar tills man öppnar dörren)
[X] Dammsuga
[ ] Flytta in i en lägenhet med alla mina fina prylar - dream on - snart!
[X] Gå igenom lite leksaker från 90-talet - fasen vad mkt skit jag har!
[X] Betala en räkning för kurslitteratur
[X] Köpa en jäkla dunjacka - hoppas!
[ ] Allmät städa rummet - grundligt - en annan dag...

vs.

[X] Plugga

Jag tror jag börjar med rummet, för mamma säger att hon inte kan förstå hur jag kan koncentrera mig i ett stökigt rum, och hon har kanske rätt? Kanske kommer motivationen och inspirationen flöda efter att mitt bombnedslag till rum fått en ansiktslyftning och min hemtenta kommer skriva sig själv? Feng shui om inte annat. Jaha, vi börjar väl med den "lite" längre listan då. Bye, bye.

Nostalgi på MTV, Shut up med Black eyed peas. Ibland funkar det bara!


Hej hej.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback