I Uppsala

Är nu hos farmor och farfar (F&F) i Uppsala. Det nalkas middag om ett slag och jag har inte gjort ett smack sen jag kom hit vid ett tiden, och jag som trodde jag skulle få långtråkigt och inte hade tagit med nån kurslitteratur. Ha! Pyttsan. Att åka vidare från Arlanda där jag lämnat av mamma och sen tanka i Knivsta gick ypperligt, inga problem alls. Men sen när jag skulle åka in till Uppsala missade jag alla avfarter då jag inte visste vilken jag skulle ta... Suck. Åkte mot Sundsvall så länge tills jag tog av till Uppsala Norra och sen fick jag äntligen tag på farfar som jag vresigt sa åt att guida mig rätt. Jag skulle ju till IKEA för bövelen! Men det gick bra tillslut och jag kände igen mig. Phu. En timma på IKEA och jag hade köpt allt på listan, köpte ett 17 delars burk set för 39kr som avvek från planen - men det är ju så sjukt billigt och bra att ha! Dörrmattan för 4kr hade utgått så det fick bli en för 39kr istället - a bargain! Känner mig nöjd med inköpen till lägenheten, det allra nödvändigaste helt enkelt. Tror dock att vi saknar stekpanna men det tar vi sen :) 756kr senare och jag åkte hem till F&F. Det gick helt utan missöden och nu är jag här. Imorgon ska jag upp TIDIGT och åka till mormor kl 8.00 och hjälpa henne flytta - phu.

Nu blire käk. Ha det gött. Puss puss

/emma.


Fina kommentarer
Postat av: Matilda - Nils syrram

Nils har en splitterny stekpanna som han haldrig använt och nu har han nog glömt bort den hälsar mamma! och en röd snygg bricka :)

2010-01-14 @ 22:56:24
Postat av: Emma

Ojjj!! Och han som snackade om att vi måste köpa en stekpanna, för jag tror inte jag har min kvar sen jag bodde själv. Toppen ju! :D Bricka också! Vi lär ju se hur mycket plats vi får över i köket innan vi åker ner men annars blir det kalas :) Kram


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback