Off duty

Nu har jag haft mina tre upplärningsdagar på Schenker och fick ledigt resten av veckan för att smälta allt och vila upp mig inför nästa vecka då det börjar på allvar. Jag ska då kunna stänga och öppna och hjälpa kunder utan problem (eh). Det är så jäkla mycket undantag hit och dit, men jag har nog lyckats skriva ner det mesta så det ska nog gå :) Gissa hur många olika system jag ska kunna kolla i? Extremt många och många som skiljer sig mycket åt vad gäller knapptrycknignar hit och dit.

Däremot, det första jag gjorde efter att jag gick upp (typ) var att ringa 3 och undra varför min faktura blev så jääääkla hög. Jag har mitt mobilabonnemang hos 3 och dessutom vårt internet, kunde inte se internetfakturan = confused. Men allt löste sig till min fördel så det blir nog bra. Måste säga att jag är helt nöjd med vårt mobila bredband iaf! Vad Nils tycker är nog en annan sak ;)

Solen skiner och jag har planer på att vistas ute i solskenet, men jag känner mig redan rastlös. Frågan är var jag ska ta vägen? Har ingen tomt, dock ett smutsigt plåttak, och att vistas på gården i bikini kommer nog inte ha en så bra effekt är jag rädd. Varken på småbarnen eller alla konstiga kufar som bor här. Får se vad jag lurar ut!

Ha en sunny torsdag everyone!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback