Felaktigt

Det verkar som att jag inte alls fått E på tentan utan att det bara var inlämmningsuppgiften? Alla verkar ha fått E nämligen och om tentan skulle vara rättad skulle vi få ett mail eller så för att gå dit och hämta den. Attans! Jag som skulle få sluta oroa mig... Vi får hålla tummarna tills den dagen kommer helt enkelt!

Något som däremot inte är "felaktigt" är att sovrummet börjar ta form! Jag kollade upp torktiden på väggarna och det verkar som om det skulle vara OK att dra på maskeringstejp runt listerna och sätta igång med dem nu! Funderar t o m på att göra första omången nu innan jag ska till SATS och gå på Step (peppar, peppar). Tänk om vi skulle kunna sova där inne redan ikväll? Fast IKEA-möblerna ska ju upp och lite sånt, vi kanske helt enkelt väntar till imorgon när färgen torkat helt :) Kan verkligen säga att det är en happy-feeling det här! Att lghten ÄNTLIGEN börjar bli helt klar! Tänk att få sprida ut lite av vår skit på två rum istället för ett... Och tänk om vi kan bli av med iaf några kartonger - så kommer det bli ännu bättre.

Mot sovrummet då! Ha en skön början på dagen!

Puss!

(Jag tänkte lägga in blider från min mobil men sladden är borta!? Jäkla röra.)

Update: Jag har målat listerna första gången av två, samt fyllt i med lite vitfärg i taket (slant med rollern). Sen hittade jag dessutom kameraladdar-sladden! YES! Så när jag kommer hem från träningen ska jag visa lite bilder på hur det ser ut i sovrummet just nu - bara ett lager vit färg på listerna kvar!! :D

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback