Mödan värt?

Oja! Nu så här i efterhand, när smärtan i händer och armar är glömd, var det verkligen värt det med storshoppingen (av mat). Har nyss styckat upp laxen (köpte ett kg för 99kr!) och stoppat dem i frysen, det är första gången vi ska äta lax i lghten, Nils är inget större fan av det men jag skulle kunna leva bara på skaldjur. Åh! Imorgon tar jag och fryser in köttfärsen, kanske ska göra en köttfärslipa till middag? Så jäkla trist bara att darling jobbar kvällspasset och inte kommer hem förns närmare halv tio, så sent vill ju inte jag äta och äta gör man ju bäst tillsammans! Hum. 

På torsdag kommer ju mina kära damer från skogen (Tranemo/Nittorp) och hälsar på över helgen vilket ska bli himla trevligt! Måste därför imorgon (efter en hel dags jobb) fixa i lghten och göra fint eftersom hela torsdagen kommer gå åt till att plugga med Matilda, ja, tills tjejerna kommer halv fem! Yeey säger jag bara!

Nu ska jag uppdatera vårt PM och sen skicka det till Matilda... Plugg och jobb, jobb och plugg. Jag säger åh det.



/emma.


Fina kommentarer
Postat av: Johan Dahlman

Emma, laxen är inget skaldjur!!

Laxen är ett laxdjur!

2010-05-11 @ 22:02:02
Postat av: Emma

Hahahhahaha! Sant! Men jag var liksom inne på fisk och sen tänkte jag direkt på skaldjur, jag skriver som mina tankar går och då blir det lite som det blir. Men bra, lax är laxdjur och inte en fisk. Skönt att veta!

Postat av: Jessica

Hehe, va roligt att du handlade så mycket! bra där=)



ja nu har jag fått sommarjobb äntligen! känns så skönt=)

2010-05-12 @ 09:16:08
URL: http://cravingforfashion.se

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback