Shine on me

Helgen bara swichade förbi! I fredags åkte vi till Nils familj i Hällekis och på lördagen åkte vi till Lysekil för bröllop och på söndagen (igår) var det dags att åka hem igen. Ja, swich sa det bara! Helgen var, trots hastigheten, väldigt bra, fick träffa Nils familj och gå på bröllopsfest och det är inte fy skam det inte! Himla trevligt tycker jag.

Denna veckan kommer bli minst sagt intensiv. Phu! Men på torsdag eftermiddag är jag klar med plugget för den här terminen och kan ta "sommarlov". Jobbar visserligen hela veckan men det är plugget som är det mest sega... Vi ska läsa minst tre uppsatser var och ge olika sorters feedback på dem + att vi ska opponera på (?) varandras uppsatser... Men sen är det över, bara att hålla ut med andra ord!

Just-för-17! Jag och Eva ska på Sex and the City 2 idag! Hejja oss liksom! Kommer bli helt fantastiskt med ett litet brejk och bio i början av min hektiska vecka ;) Som jag har längtat! Jag skiter fullständigt i att den blivit totalsågad, jag vet att den är fylld med sånt jag älskar - oh yes!

Puss å hej för idag!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback