The show must go on

Ah. Har nästan precis dammsugit hela lägenheten (vi får ju storfrämmande imorgon i form av Farmor och Farfar) precis efter att jag kom hem från stan. Herregud vilken dag! Först var jag nervig hela morgonen, nåväl, inte hela morgonen över gruppintervjun på Urban Outfitters, jag gick hem till mamma och hämtade mitt CV som hon skrivit ut och sen fick jag skjuts till tåget. Hade god tid på mig på stan innan intervjun, och då menar jag god tid (en timma) som jag gick och var lite nervös. Men äsch, klart dem vill ha mig!

Gruppintervjun gick bra! Det känns så i alla fall :) Vi var fem stycken i gruppen och det var två intervjuare, vi fick berätta kort om oss själva (känns som om jag missade att berätta MASSOR för att jag var först ut och inte visste hur mycket jag skulle bre på... Suck!) och sen fick vi ett uppdrag att gå ner i butiken och hämta varor till en "kund". Min kund var en pappa som skulle köpa present till sin 16-åriga dotter. Jag hämtade ett par Levi's shorts som var upprullade, en vit t-shirt med tryck i form av en cykel, ett par röda Vans och ett par "raybans" solbrillor. Sen skulle man motivera sitt val och jag tror det gick okej! Haha. Kul uppgift ändå! Sen snackade vi lite mer och de sa att de skulle träffa några till inte nästa vecka, men veckan därpå så vi får hålla tummarna tills dess.

Nu väntar jag på baby. Vill helst sova känner jag. Imorgon ska jag upp tidigt för att käka brunch med tjejerna på söder så det blir inte mycket till sovmorgon inte! Haha. Busy life indeed.



Puss puss!


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback