En liten bit av Italien

Hade en trevlig kväll igår med N, fick dricka rödvin och äta lufttorkad skinka från Italien - inte mig emot! Vem vill inte ha vinkväll en helt vanlig måndag? Måste säga att det är HELT i min smak! :) Förutom goda klunkar som smakade äkta Italiensk vingård, och två sorters skinka på baguett med melon fick jag en fin coffee-tablebook med Audrey Hepburn på Italienska. Texterna förstår jag inte helt (blir dock sugen på att lära mig lite "Italiano") men bilderna talar tydligt till mig - åh!

***

Idag lider jag av lite träningsvärk i låren (hejja!) sen träningen igår. För att öka på det hela hade rulltrapporna vid Karlaplan heeelt lagt av så jag fick gå upp. Och seriöst, de rulltrapporna är nog några av de längsta i hela Sthlm. Inte okej. Helt svett och vimmelkantig när jag äntligen köpte min kära bänk på Åhléns. Lätt att jag tog hissen ner med den 1,5 meter långa kartongen. Pust att släpa hem den - men åhh så söt den är!

Plugga var det ja. Imorgon finns det inga ursäkter, men idag har de duggat tätt. Kanske ska ta tag i ett par rader sidor eller två nu :)

Pusss!



/emma.


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback