Nu börjar det!

Det nya livet! Jag avverkade mitt första träningspass (Body Pump) på två månder i eftermiddags, eller det var ännu längre sen jag tränade ordentligt - jag har varit askass med träningen sen jul! Och jisses. Mina ben darrade efter knäböjen (man putar med rumpan och sätter sig typ bakåt med skivstången över axlarna) och när jag skulle köra rygglyft darrade de ännu mer. Dessutom har jag alltid H.A.T.A.T utfall och de kändes ännu mer nu när jag i princip inte har några muskler längre. Ha! Ändring ska det bli!

Vågade till råga på allt kliva upp på vågen efter passet och jag fick en glad överraskning. Jag som trodde jag gått upp typ 98kg under mitt sommar-frossande hade istället gått ner ännu lite mer sen renoveringen av lyan då jag gick ner 5kg, kommer dock inte håg vad jag låg på då, men det måste vara minus 2kg till nu då på det eller så. Gött de, utan att direkt tänka på det och ändå gå ner! Grattis till mig! För att fira "svängde" jag ihop en delikat laxsoppa när jag kom hem, med champinjoner, paprika, broccoli, charlottenlök, purjo och lax. Recept kommer kanske sen! MUMS! Jag verkligen älskar fisk, skulle kunna leva enbart på skaldjur! Fast, GI-lasagnen jag lagade igår är bra god den med!

Ännu en klappa-mig-på-ryggen-för-jag-är-så-duktig-grej - jag läste ut seminarieboken! Dock orkar jag inte svara på frågorna, eller förbereda mig vidare... Vi ska ju ändå snacka ihop oss i grupper och disskutera det innan vi ska snacka om det allihopa... Kanske kollar upp det innan på tåget till skolan eller så :)

Just! Träningsvärk är beställt till imorgon så jag får passa på att ligga i soffan och plugga. Ja, och sen ska jag hämta hem Hugo en sväng. Han måste ju få lite perspektiv på boendesituationer!

Men oj! Måste nog förtidsrösta också, jag jobbar ju söndagar - hallåå!

Okej. Sov gott då! Puss!





/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback