Santa Lucia

Tänk att ett år har gått sen Lucia! För ett år sen var det jag som stod där som nyanställd framför kollegorna och sjöng. Jag var till och med Lucia fö första gången i mitt liv (jag räknar inte med när alla tjejer i klassen ville vara Lucia på samma gång i tvåan)! Det är en policy här på företaget att alla nyanställda för året ska hålla i allt kring Lucia, från att koka glögg till att hitta twista till Luciatåget. I år var det Arne Weise som presenterade årets julkort och de hade skrivit om låttexterna till de klassiska melodierna som visas på teve på julafton. Bland annat Baloo's "Var nöjd med allt som livet ger". Det var jätte kul och bra gjort, jag är impad på de proffsiga rimmen i låtarna!

Igår packade jag typ fem, sex kartonger + att jag lagade mat till la familla, slitit om inte annat! Tre kartonger med kläder och en med annat skit och ytterligare än med annat strunt. Jisses va jag har mycket prylar! Och jag är bara 20, tänk om 20 år till - OMG säger jag bara. Ikväll är sista kvällen i gamla huset, sista packdagen, sista natten. Lite vemodigt egentligen, men stamtidigt spännande. Tänk ett helt nytt och fräscht hus! Kommer antagligen ta bilder sen på röran med kartonger och sånt! Undrar om vi har internet på en gång...? Olle måste nog ha det så det tar nog inte lång tid innan det är fixar :)

Åter till kaffekoppen nu då. Ha en riktigt mysig Lucia, även om det inte är någon snö på backen... Mysigt ändå, med lite Lucia-feelings!

image1583

/emma.

P.S. Alltid lika roligt att prata med dig söta Sara, saknar dig!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback