B-A-K-I-S

... är bara förnamnet! Igår var jag på en spontan fest på ön och ja.. Det var ett tag sen jag "festade till" vilket jag tydligen ville råda bot på i går. Hum. När jag vaknade var det okej, men att gå upp. Fy fan. Det var som om något tryckte ner mitt huvud och levde rövare i magen. Illamående! Trots det kravlade jag upp på övervåningen för lite frukost. Jag skulle möta upp Elina och Johan i stan för att kolla på Pride-tåget. Jag sminkar mig och sätter mig på tåget. När jag kommer till Ropsten skriker kroppen åt mig att lägga mig raklång nånstans, att sitta på ett kvavt tåg med dålig luft och 100 människor var inte att föredra. Blä. Jag ringer Elina och förklarar att jag inte kommer palla med och sätter mig på samma tåg hem igen. Klent kan tyckas men jag ville ju inte spy mitt bland folk...

Väl hemma intog jag horisontellt läge och kollade på två filmer. Jag såg Den bästa av mödrar som handlar om när finska barn kom till Sverige under kriget. Riktigt bra och gripande! Kort efter att den tog slut (kravlade upp till övervåningen och tog mig lite fil och snackstund med mamma) satte jag igång en till film; Little Miss Sunshine som också var bra :)

Sen ringer min mobil och självaste älsklingen stod utanför dörren! Jag hade inte hört honom ringa på dörren i de fem åren han stått där;) Hehe. Grabbarna bestämde sig för att lämna västkusten då regnet börjat falla och återvända till Sveriges framsida :P Weho! Min älskling is back in town! Just nu är han på en grillkväll hos en kompis, jag bangade, är inte helt återställd om man säger så ;) Nu ska jag städa mitt rum då det ser ut som HELVETE (var inte beredd på finbesök liksom, David kommer aldrig vilja bo ihop med mig;)

Här är de fina rosorna Älsklingen hängde på dörrhantaget den där kvällen han överraskade mig. De har stått vid min säng sen han åkte... Nu är det lite smått vissna... Han är så fin han min pojkvän!



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Oh har han redan kommit hem :) vad mysigt... Glad för din skull sötnos.





och du det gör INGENTING att du bangade tåget.. Bättre att må bättre och sen hade jag ju faktiskt sällskap :)



Puss


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback