Brighton here I come!

Nu har jag gjort det! Jag har precis berättat för chefen om mina planer att åka till Brighton efter nyår och plugga engelska i ett halvår! Jäklar va grymt! Jag var lite nervös när jag skulle säga det men det gick ju bra och kanske blir det tjänstledigt :) Va fan, jag måste lära mig att inte hetsa upp mig i onödan - ingen kommer ju bita mig så fort jag säger nåt liksom. Men men. Nu är det i princip klart, nu kan jag skrika ut det från hustaken om jag känner för det! Nåja, i alla fall balkongen ;) Jag har alltså sökt en engelskakurs i Brighton, eller ja tjugo min utanför Brighton, genom ett tips av en kompis. Hon var där för något år sen och gillade det skarpt! Jag kommer bo inckorderad hos en engelsk familj, plugga i en skola hela dagarna med andra svenskar, vi får dock bara snacka engelska i skolan. Jag ska välja lite olika kurser under halvåret och lära mig så mycket jag bara kan! Är ganska nervös nu när man tänker närmare på det men samtidigt är det något jag verkligen vill och har tänkt på en längre tid. Jag vill få bättre självförtroende när det gäller min engelska och kunna snacka skit (på engelska) obehindrat! När jag kommer hem kan jag kanske tenta upp mina engelska betyg från gymnasiet som inte var alltför lysande. Jag ska alltså plugga här och har sökt genom Visingsös Folkuniversitet, Braheskolan som verkar vara ett riktigt bra val! Utbildningen kostar ingenting, enbart boende och maten vilket blir nästan 31 000kr för 23 veckor (vårterminen är längre). Får ta lite studielån och så, samt spara massa av min lön! Det kommer bli så bra! Yes, yes, yes! Därav blev det pund och ett engelska lexikon på önskelistan :) Så nu kommer en av mina "måsten" bli avklarade! I samma veva kommer jag får se London och shoppa i butiker som bara finns där :) Min kompis hade tydligen massor med tips på shopping och saker värda att se! Yeey!

Kommer sakna min älskling sjukt mycket, men han ska komma och hälsa på :) Mamma och Maja har också bokat in ett besök och det kommer bli såååå sjuuukt braaa!



"Min" skola i Loxdale.







/emma.

P.S. Nu fick jag kommenataren "Hur ska vi klara oss?" (utan mig alltså) av chefen - känns bra :)

Fina kommentarer
Postat av: Elina

ÅH DU GJORDE DET EMMA!!! Wow säger jag bara! Gud vad modig du är som vågar!! Jag skulle också vilja, men inte våga ;)

Kommer sakna dig tjejen, kanske kommer över till Londin och hälsar på både dig och min kompis som bor där? ;) Det vore väl nåt.. =) Du och jag i London???!!! ;) haha vilken dröm...

Glad jag blev nu :) Puss

Postat av: Emma

Hehe.. Självklart! Jag måste bara reka hur mycket "egentid" jag har! ;) Då ses vi där! Det är ju klart nervigt, men jag måste göra det! Annars kommer jag vara bitter för att jag aldrig kom till skott och gjorde det jag ville göra! :)



Puss puss

2008-08-13 @ 15:00:42
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback