Glad midsommar!

Nu är det faktiskt midsommar! Nåväl klockan är 00-nånting, men ändå, midsommarafton är det allt! Älsklingen springer runt och packar, det klirrar (sprit?) och springs i trappor. En annan är redan färdig-packad vilket är skönt, måste ändå erkänna att jag var sådär lite lagom stressad innan jag skulle åka till David, men det är en annan historia. Jag kan också säga att det minst sagt blir lite svettigt när man klipper en stor gräsmatta!

Jag fick skjuts av mamma till Ropsten och där fortsatte jag min färd mot Älvsjö med packningen. Fick låna en lagom stor bag av min lillebror Emil som jag proppade full. Men jag är ändå ganska stolt över min instats då halva utrymmet innehåller Älsklingens födelsedagspresenter! Okej då, jag har en påse med skor i på sidan av - men that's it! Visst blir man lätt impad? :P Jag och hjärtat åkte sen till D's moster & co. för middag, sjösättningen av deras båt och lite jordgubbar och te mot kvällen. Fick en hel del falshbacks av den båten...

Nu sitter jag som sagt här hos David medan han springer omkring, målade nyss naglarna i den finaste färgen, jag känner mig halv utan mina rosa naglar! Kanske dags att hjälpa honom lite? Eller så plockar jag ur linserna... ;)

Puss på er och ha en ljuvlig midsommar!


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback