Vad göra?

Jag är lite fram och tillbaka det här med kosthållningen. Ska jag träna något tuffare måste jag äta någon form av kolhydrater, men jag gillar att äta ägg och bacon till frukost och det finns många goda (enkla) recept utan kolhydrater som jag inte vill släppa. I dag blev det min kära tonfisksallad till lunch och den är inte fy skam den inte. Ska träna i morgonbitti så man måste kanske ladda med lite mörkt bröd till frukost? Skulle vilja sätta igång med powerwalks också, så jag kommer upp i alla fall 10 000 steg om dan, det är så många steg man ska gå minst. Seeegt.

I går organiserade jag min garderob, sommarkläderna åkte ner i boxarna ur vilka vinterkläderna plockades upp, nu har jag lite koll på vilka sommarkläder jag vill ha i Brighton också så det är skönt att ha det lite organiserat. Ska som sagt göra högar på sängen så "folk" som kommer och hälsar på kan ta med sig "rätt hög för rätt månad". Perfekt. Så med andra ord hann jag inte med någon vidare motion i går... I dag då? Ska förbi Lotta och lämna en sak efter jobbet och ett Friskis-pass får det bli i helgen istället för i eftermiddag (träningsvärk så in i). Att det regnar ökar inte direkt mysfaktorn på en powerwalk. Eh. Min babe kommer i kväll föresten! Lagom till Grey's Anatomy säsongspremiären kl 21.00 i 5an! Två av
mina favoritprogram som har premiär dagarna efter varandra! Underbart.

Äh. Lagom är bäst, balanserat är rätt. Man lever bara en gång. Motion är bra för att hålla uppe energin och få en stark kropp. Inget socker och överdrivna mängder alkohol så löser det sig. Har iaf haft en vit månad :)



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback