Focus Emma, focus

Nu är det dags att rikta all min energi på plugget. Mitt mål är att skriva åtminstone en sida av min uppsats och sen också att läsa texten till seminariumet jag ska på imorgon. Läskigt när man gör saker för första gången. Men jag har hört att det är lite mer som en lektion och att det inte alls är så läskigt som man tror att det är - skönt! Har också planerat en studiedag med en kursare, Joanna, och säkert några fler. Kommer bli najs! Lättare att plugga någon annanstans än hemma + att man kan bolla idéer om man får just idétorka. Förnuftigt. Kl 10.00 ska jag alltså vara på Univeristetet för nya tag. Men nu blir det plugg. Nu ska jag banne mig komma någonstans också!

Kan också säga att jag är på aningens sämre humör just nu. Lagade mat till familjen, sju pers, och jag fick göra mer pastasås eftersom första satsen inte räckte. Då bränner skiten fast! Händer mig sällan, men just idag skulle det naturligtvis hända. Suck. Om jag har skrubbat? Oja. Och då blev jag lagom grinig ^^ Men nu är det bekymmret ur världen och jag ska bara plugga hela kvällen! Värre saker har ju hänt liksom.

Puss å hej!



Mycket roligare, Eva + affro när vi var på väg hem från spelkvällen hos Josefin. Gud vad vi skrattade, både det ena och det andra hade fastnat i peruken, bland annat lite
Vildvittra från maskeraden kvällen innan. Haha!

Fokusera nu då! Jaja. Jag ska bara...

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback