Nämen va trevligt

Nu visar det sig att det faktiskt går att "surf the net" på ett smidigt sätt här på körskolan. Hittade en dator med Windows XP och en nyare variant av webbläsare. Så jag är helnöjd. Igår kom jag alltså tillbaka till Falun, åkte 8.55 på morgonen och var framme 11.16 (typ). Gick till körskolan istället för att ringa och be om skjuts, tänkte att jag skulle fixa det galant. Men min väska var oförklarligt tung även denna gången och jag förstår det verkligen inte! Jag har ju inte packat mycket alls. En tröja för var dag och ett par jeans (hade ett par på mig), måste vara neccessären som vägde mest och ändå har jag försökt rensa ur det jag inte behövde. Bara på grund av det glömde jag två viktiga saker. Aja. Det är ju bara en fyra dagar kvar...

Idag fick jag inställt lektionen på morgonen kl 8.15 till en tid kl 13.00, inte mig emot med sovmorgon! Blir dock bara en enkellektion sen i eftermiddag... Men Annika (min nuvarnade körskolelärare) tror jag kommer fixa det! :) Weho. Kan också säga att jag "storhandlade" för veckan igår, tror inte jag kommer behöva köpa något mer nu under denna veckan. Gjorde GI-lasagnen igår och hälften sparade jag till ikväll och nu till lunch blir det taco-sallad. Mums.

Det kom en "ny" tjej igår också till lägenheten, hon heter Hanna och är 21 hon med. Riktigt trevlig tjej! Det ska tydligen komma en kille senare ikväll och ytterligare en tjej idag. Ganska mysko egentligen att bo i den här lägenheten med massa olika folk av olika slag. Man är verkligen udda liksom. Hehe. Kollektiv?

Funderar en hel del också. På Brighton. Jag fick antagningsbeskedet när jag var hemma i helgen och jag har nu betalat in anmälningsavgiften på 500kr. Nu händer det! Det känns väldigt nervöst! Men jag kommer bli grym på engelska (mitt mål). Yeey! Ska nog kolla på kartan var Brighton ligger egenligen, har fakitskt inte stenkoll på det...

Sen det där med "måndags-vägningen", sov hos David söndag till måndag och deras våg var knäpp så jag får ta det nästa måndag istället! Tror inte det handlar om så många hg denna gången så det gör inget ;) Kör på även denna veckan om jag säger så!

Nu ska jag gå och fixa lunch! Ha en fin dag :)

Puss å hej /emma.

P.S. Hittade ingen karta över UK som gick att visa så jag tar det en annan gång!

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Kul att du hittade en dator i alla fall.. Saknar dina blogginlägg ju...

Lycka till på ditt pass idag :)

puss


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback